NIEUW: Leybron Live zondag 14 april- Feel Riel Good zondag 5 mei

De Leybron is heel blij met de evenementen die plaatsvinden in ons ontmoetingscentrum. Activiteiten die belangrijk zijn voor het gemeenschapsgevoel in het dorp. Georganiseert door verenigingen die de Leybron als uitvalsbasis gebruiken. Een afspiegeling vind je bij jaaroverzicht. Daarnaast zijn er vanuit de Leybron diverse werkgroepjes actief om activiteiten te organiseren. Een korte toelichting:

 • Leybron Live

  Een groepje muziekliefhebbers organiseert een paar keer per jaar een geweldige muziekmiddag. Met livebands en vaste Vinyl DJ's Barend & Bit.
  Data 2019 10-02 en 14-04. Blijf op de hoogte via www.facebook.com/leybronlive/

 • Kerst-Inn

  Een gezellige indoor kerstmarkt met muziek en kraampjes. Om al in de sfeer te komen, nog een laatste cadeau te kopen of met je buren een lekkere gluhwein te drinken. De kinderen vermaken zich met knutselen en schminken. Voor de gehele familie een leuk uitje.

 • Project ReCK

  Riels evenement Creatieve Kinderen. kinderen in de basisschoolleeftijd maken tijdens workshops kunst en als afsluiting is er dan een echte expositie of modeshow.

 • Feel Riel Good

  Daar word je blij van. Ontzettend leuke kraampjes en activiteiten. Om te doen, kijken, proeven, te kopen en gewoon te genieten.
  Datum zondag 5 mei 2019