Kom jij team de Leybron versterken?

Team de Leybron bestaat voornamelijk uit vrijwilligers en daar hebben we er nooit genoeg van! Wil jij bijdragen aan een fijne plek om elkaar te ontmoeten, om te verbinden, om te ontwikkelen, om mee te doen?  Informatie bij onze beheersters Christel of Ine.

GASTHEREN en GASTVROUWEN
Een belangrijke job met heel veel variatie in gasten en bezigheden. Je bent namelijk “het gezicht van de zaak”. Steeds meer mensen die in Riel en daarbuiten wonen weten ons te vinden.
Wat kunnen we je bieden?
- afwisselend werk in een gezellige sfeer
- je leert veel (nieuwe) mensen kennen
- begeleiding bij al je taken, je staat er nooit alleen voor
- waardering ( ook in de vorm van een vrijwilligers vergoeding)
Wat vragen en verwachten we van je?
-enthousiaste en gastvrije instelling/ houding
- inzet en een goed humeur
- tijd op de afgesproken momenten.

BESTUURSLID

We zijn op zoek naar uitbreiding voor het bestuur. Wil jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan het dorp en heb je affiniteit met het maatschappelijke, culturele  en verenigingsleven?  Ben je open en constructief meedenkend, een verbindende persoonlijkheid?  Wil je meewerken aan het verder vormgeven van de Leybron. Dan is dit een leuke uitdaging voor jou. De 2e dinsdag van de maand hebben we bestuursvergadering, sluit een keertje aan. Voor meer informatie mail met de secretaris secretaris@leybron-scar.nl

WERKGROEPLID, ORGANISATOR 

Er gebeurt al heel veel bij de Leybron. Toch denken we dat er nog veel meer kan voor alle leeftijdsgroepen. Mogelijkheden en ideeën genoeg bij “de Leybron”, maar we kunnen het niet alleen!  Misschien heb jij (evt. met je bedrijf of vereniging) veel andere en betere ideeën. Laat het ons weten, we zijn voor heel veel dingen “in”. Blijf niet met die geweldige plannen lopen maar deel ze met ons! En we gaan samen aan de slag want de Leybron is van ons allemaal!!