Wijzigingen maatregels per 25 sept. (bericht gewijzigd 14-09-2021

Maatregelen veranderen per 25 september

De corona maatregelen zijn nu nog steeds geldend ook al kunnen activiteiten wel weer doorgaan. Op dit moment is de Leybron niet hele dagen open. Alleen tijdens besproken/ vaste activiteiten. Op deze momenten kunt u ook binnen lopen voor de bibliotheek.

We zullen de adviezen van de gemeente opvolgen en verwachten dit voor 25 sept te kunnen communiceren.

 

 

Vanaf half juni liggen er 122 zonnepanelen op de daken van de Leybron . Actuele informatie over productie en opbrengst kunt u live bekijken op het informatiescherm in de hal.

 • Vrijwilliger worden?

  Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen in het ontmoetingscentrum van Riel? Om bezoekers zich welkom te laten voelen, koffie te schenken voor bijv. de Yogagroep, een ruimte klaar te zetten voor een vergadering, de werkzaamheden zijn heel afwisselend. Ben je gastvrij, een aanpakker en ben een aantal uur per week beschikbaar stuur dan een mail naar beheer@leybron-scar.nl

  We zien je graag bij de Leybron!

 • Ruimte huren?

  Wil je ook gebruik maken van de ruimte in de Leybron voor je vereniging, vergaderen, een lezing, workshop of andere activiteit? Informeer bij Christel en Ine (beheersters) telefoon 013-5181401, e-mail: beheer@leybron-scar.nl of loop eens binnen.

  De Leybron, bron voor Ontspanning, Ontmoeting, Ondersteuning en Ontwikkeling


  Volg voor het laatste nieuws ook facebook.com/leybronriel