Lockdown verlengd, de Leybron blijft gesloten (bericht 23-02-2021)

Beste Bezoeker,

Helaas kunnen we jullie nog niet ontvangen. We volgen de beslissingen van het kabinet. Het blijft mogelijk om op de woensdagochtend (10.00- 11.00) boeken uit de boekenkast op te halen.

Bestuur en beheer Ontmoetingscentrum de Leybron. SAMEN STERK!

mini- Kaaienoptocht 2021

Mini Carnavalsoptocht Kaaiengat is ontbonden

Twee weken lang heeft Riel kunnen genieten van de mini Kaaienoptocht. In deze periode is 68 keer gestemd op de carnavalswagens. En nog veel meer mensen hebben voor de ramen van de Leybron gestaan en al het pracht en praal bewonderd. In de vakantie even een frisse neus halen, tijdens het uitlaten van de hond, gezellig met heel het gezin of nog net voor het ingaan van de avondklok even gaan kijken bij de optocht. Wij zijn blij dat we toch een beetje carnaval hebben gehad. Alle jonge bouwers worden bedankt voor deelname en krijgen vanmiddag (woensdag 3 maart) hun prijzen uit de handen van Desiree en Karin van de carnavalsstichting R.C.S. de Kaaien.  En hierbij een eervolle vermelding in het Goirles Belang! Deelnemers mini- carnavalsoptocht 2021 zijn Lars (6 jaar), Rein en Vive (6 en 9 jaar), Lars (2 jaar), Jade (8 jaar), Bent (8 jaar), Jara (5 jaar), Eefke (2 jaar) en Tess en Milou (7 en 8 jaar)

 

  • Vrijwilliger worden?    Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen in het ontmoetingscentrum van Riel? Om bezoekers zich welkom te laten voelen, koffie te schenken voor bijv. de Yogagroep, een ruimte klaar te zetten voor een vergadering, de werkzaamheden zijn heel afwisselend. Ben je gastvrij, een aanpakker en ben een aantal uur per week beschikbaar stuur dan een mail naar beheer@leybron-scar.nl We zien je graag bij de Leybron!

  • Noteer deze data
    Volg voor het laatste nieuws ook facebook.com/leybronriel