Ontmoetingscentrum de Leybron weer aangepast open. (bericht 20-11-2020)

De achterliggende maanden hebben we allemaal kunnen ervaren hoe belangrijk het is om anderen te ontmoeten. Een kletspraatje of een goed gesprek, samen sporten of samen ontspannen, het kleurt je dag. Van ontmoeten krijg je enorm veel energie, contact met anderen inspireert, het enthousiasmeert en het verbindt. 

Je weet pas wat je mist als het er niet is, zo zong Huub van der Lubbe van De Dijk ooit. We hebben het enorm gemist om jullie verhalen te horen, jullie enthousiaste gezichten te zien. We hebben jullie gemist! Het is zeker nog niet van ouds, maar mits het kan volgens de regels zien we je graag weer gezond terug bij ontmoetingscentrum de Leybron. 

Vanaf maandag 23 november open op reservering. Dit geldt ook voor vaste activiteiten. Mailen voor reservering naar Beheer@leybron-scar.nl 

*volg de geldende coronarichtlijnen op, o.a. blijf thuis bij corona gerelateerde klachten

*mondkapje is binnen bij de Leybron verplicht (m.u.v. als u op een stoel zit) 

*de bar is gesloten en bezoekers mogen ook niet zelf drinken of eten meenemen

*bibliotheek blijft open op woensdag van  10.00 tot  11.00 uur 

*muzikanten mogen reperteren rekening houdend met de capaciteit van de ruimte

*gezamenlijk zingen is niet toegestaan

*op tijdstippen dat er geen reservering is blijft de Leybron gesloten

We vragen iedereen de beperkingen te respecteren.

  • Vrijwilliger worden?    Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen in het ontmoetingscentrum van Riel? Om bezoekers zich welkom te laten voelen, koffie te schenken voor bijv. de Yogagroep, een ruimte klaar te zetten voor een vergadering, de werkzaamheden zijn heel afwisselend. Ben je gastvrij, een aanpakker en ben een aantal uur per week beschikbaar stuur dan een mail naar beheer@leybron-scar.nl We zien je graag bij de Leybron!

  • Noteer deze data
    Volg voor het laatste nieuws ook facebook.com/leybronriel