• Binnenkort

  Leybron Live zondag 11 november
  Met trots presenteren wij:
  Common Ground, T-Men & Miss Ella, Charlie & The Welfare en natuurlijk vinyl dj's barend & bit.
  Drie bands en twee dj’s die een geweldige middag gaan verzorgen. Houdt de middag vrij en kom op tijd naar de Leybron in Riel!
  Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/leybronlive

 • Noteer deze data

  zo 11-11 Leybron Live 14.00 uur
  zo 18-11 Intocht Sinterklaas 11.00 uur
  do 6-12 Kerstviering SBR 1300 uur
  25 en 26 december dicht
  1 januari dicht
  za 5-01 Harmonie Nieuwjaarsconcert 20.00

Ontmoetingscentrum de Leybron is gelegen in het hart van Riel aan het dorpsplein.  De Leybron biedt de ruimte om elkaar op een laagdrempelige wijze te ontmoeten. Iedereen kan mee doen en beleeft het dorpsleven. Verenigingen, stichtingen, werkgroepen en individuen vinden een thuis in de huiskamer van Riel. Onder het kopje “activiteiten” vind je een overzicht. Kom eens koffie drinken, bezoek één van de activiteiten of evenementen, allen te vinden in “agenda”.

 

De Leybron biedt medewerking aan nieuwe initiatieven en wil inspelen op sociaal maatschappelijke ontwikkelingen. De diverse ruimtes zijn  geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk hierbij aan culturele, sociale, maatschappelijke en creatieve activiteiten (workshops, vergaderingen, optredens, repetities, bijeenkomsten).  Vind hierover meer informatie bij .

 

De Leybron heeft een team van vrijwilligers en 2 beheersters. Zij staan klaar om je welkom te heten  Samen zijn we de Leybron!

 

De Leybron, bron van………ontspanning, ontmoeting, ondersteuning en ontwikkeling

Ontmoetingscentrum Riel